There was an error in this gadget

10 December 2009

Pengisian.

Maaf kerana tidak diupdate.Ketiadaan internet dan kelembapan internet mamak's stall masalahnya.Cuti banyak dihabiskan dengan makan minum mandi tidur.Maaf ,tiada pengisian.Ada tu ada..cuma sedikit.

OK.Teaser ASAM Sudah pun siap.Alhamdullilah.Minta maaf kepada abgku kerana lambat siap.



Gambar di bawah pula diambil petang tadi.menggunakan paip air dan memancutkannya ke tumbuh-tumbuhan.Dan baru aku sedar warna yang dikeluarkan Olympus sangat original(pandangan aku),apa yang kita nampak ,itulah warna dia.Wuh!




Gambar-gambar ini pula,diambil ketika PPN/PPWN Jemaah Islah Malaysia.Aku "dijemput" menjadi photographer.Heheh.Pengisian paling bermakna setakat ini.






*terima kasih kepada faris:blog nya menyebabkan aku tergelak2 dicuti ini.



6 comments:

faris. said...

haha yeah blog aku dimention di sini. berasa bangga dapat memasuki laman kawansekamera!

lawa beb gambar gambar ni.
aku baru balik shopping ngan kawan aku, harizazman(usya flikr)
dia beli nikon D90, gambar lawa gila. wahhh?

--- said...

lol..hahaha..tu la..ak pn nak angkat satu kamera2 mahal ni..tggu bukak studio la kot..hahaha

blank172 said...

very nice picture air tu. Good job!

mahsyar90 said...

doodle smart :)

Liyana said...

salam..
sllu follow up post tpi bru hri nih nak komen hehe..
pics kamu mmg cntik2 la~

lagi2 pics air n bunga tuh...i like! :)

sye pn ske photography, bru mrgkak...
klu sudi vsit my blog n comment on my pics..
ktuk pn x pa...heheh
*utk improve dri sndri :)

muhdadnen said...

aku betul betul terpegun tgk air paip tu.

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com