There was an error in this gadget

28 December 2009

Ipod Nano Fifth G!

Friday til Saturday im having Perhimpunan Karisma Nasional(PKN) at Damansara with my roomate and Syazwan and wakil2 dari perak juga.This is the first time zeff and I presenting Perak as the 'pemerhati' and it was quite fun after all.Jumpa kawan-kawan lama dari Johor.




Karisma is one of the 'badan' islam non-gov bagi peringkat universiti di bawah naungan JIM(Jamaah Islah Malaysia).Sepanjang berada di Damansara,ak berjumpa pelbagai remaja2 handal di sana.Walaupun mereka ini masih remaja ,pemikiran mereka sangat hebat.Sudah memikirkan masalah umat,penyelesaian,dan pelbagai lagi.Dan ada juga perbahasan di sana mengenai perkara yang sama.

One of the coolest quotes from UIA Nilai student:
"Kuantiti itu satu keperluan,tetapi kualiti itu sesuatu keperluan"(hahahah)

Thanks to Akh Muhamad KB,Akh Abdullah Omar dan wakil perak kerana sudi mengajak kami.:)

Sabtu aku berkunjung ke UIA Gombak untuk bermalam bertemu Yasir(kawan baik).Waahh.. Cantik dan sangat besar kawasannya.Ahad berjumpa dengan Acap(kawan baik/kawan gelak sampai nangeh).Dua tahun tidak berjumpa ,banyak yang disembangkan.








Post terakhir:

"Im watching HD video in my mp4.."




Ipod is one apple that never fails to deliver a superb quality MP3/MP4.This fifth generation of IPOD NANO will kick ur a** kaw2 nye.Hahaha.Superb pixel quality+VGA's video with HD quality+8Gb(enough for a full episodes of korean's drama)+versatile design+FM Radio(with playback function)byk lagi(x habis explore)=PERGH!!.Nano Fifth gives u first rate MP4!

By shaking the ipod,u can easily change the tracks.(woah..dah bosan nak tekan.)

Thanks to MR Ho for giving(swapping) me a wonderful gift for Christmas.Hahaha.


10 comments:

ieda said...

salam. ipod tu brape weh? macam menarik :D

--- said...

ieda:wasalam.harge rm599 retail..ermm..ak dpt free..so xde pe2 la kot..nak beli mmg perit la..

macam menariK??mmg menarik..sgt menarik!!

Noraini said...

aku memang teringin nak ipod tu!
wah, bila boleh kaya ni?
HAHA.

--- said...

noraini:hahahah..xpe2..nanti insyaAllah ade..

ieda said...

macam mana ko dapat free??? ini tidak adil! :p

mahirah said...

xpe2...akan ku beli nnt... klu ipod biase yg ade camera lg bgus

--- said...

ieda: haahaha..tu la..ALlah nak bagi rezeki..:)

mahi: beli2..jgn x beli

along rufaidah said...

ehem2..

PKN = perhimpunan karisma nasional ye...bkn perwakilan

JIM = jamaah islah malaysia ye..bkn jemaah

bagi pihak k-perak (poyo2 sket), thanks sbb sudi menghadirkan diri sbg pemerhati..hope u've learnt a lot!

time mkb kasi perbahasan tu korg ada lg? igtkan dh balik..sbb time ktorg beramai-ramai amek gmbr kontijen kperak waktu sblm balik tu...ikhwah tinggal brape kerat je...akhawat still ada 11 lg :D

--- said...

kiteorang balik awal..selepas mkb ckp..trus chow..huhu

Izzudin said...

teruskan berkarya dan berseni..as long as it will benefit to Islam..insyaAllah..

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com