There was an error in this gadget

29 June 2009

STE ..wow...

"Adik nak tengok seorang ke?"

Seorang lelaki dan seorang perempuan melayu datang menemui aku.Mereka memberi satu tiket free TRANSFORMERS dan juga popcorn with drink.Hahahha.Aku punya la terkejut bersama dan tambahan dengan perasaan sangat ria.


Gambar diambil ketika berada di Agrotek(STE)

TRANSFORMERS sangat best!!With all the superb actions and the 3D graphic..Wow.TRANSFORMERS sekali lagi menjadi pilihan no 1 dihati manusia.Sangat best.tambahan dengan free ticket dan juga popcorn mmg layan.

Cerita STE pula.Singkatan daripada Soaring The Eagle.No comment.Best.Makanan best dan juga kawan baru yang ramai.Haha..




Gambar bersama kumpulan TRANSFORMERS(STE PROG,my group)



Persembahan dari warga Agro sebelum membawa kambing BAKAR.


Gambar mereka mereka yang telah kenyang perut menjamah makanan special Agro.


Apple dan D-win(Dwin mencuba kain yang diberi Petronas secara percuma)


Muka zarith,Sang huwy(Poker face),belakang:Nabelle(Melantak durian je die ni),Azian


Mereka mereka yang menunggu giliran untuk mengambil makanan.



17 June 2009

Pen Tool rockS!!

Hari ini aku akan pulang ke rumah.Yeah!!Nak tengok movie habis2.

OK.Baru-baru ini aku belajar menggunakan pen tools dalam photoshop.Sangat best.Hasilnya:



Nantikan project Flip ku..yeah!!


15 June 2009

Moleskine-alike.(updated)

Hari ini masuk minggu ke2 aku bercuti.Banyak perkara dan banyak benda yang aku sudah lakukan untuk mengelak kebosanan.Daripada membuat twister alike ,membeli majalah2 ilmiah,membeli makanan-makanan yg tidak pernah dibeli,bermain bowling,dan pelbagai lagi.Major perkara aku buat ,bosan akan hilang.Tahniah pada aku.

Baru-baru ini aku membeli sebuah notebook yang seakan-akan moleskine .Rupa,warna kulit sangat menarik.Seperti buku nota exclusive.Nama jenama monologue dan jenis untuk buku aku ini dinamakan MONOLOGUE PLATINUM.Sangat seronok menggunanya.Hahaha.

Aku beli buku nota ini adalah cuma untuk digunakan sebagai tempat contengan dan bukan membuat nota.Aku berniat untuk memiliki notebook Moleskine.Harganya menghalang aku beli.Mungkin terlalu mahal bagi aku.Tetapi setengah orang mudah untuk memiliki.Sedih untuk aku.Hahaha.

Jadi,..aku hendak kumpul duit untuk memilikinya.Wiiuuhaaa!!!





Result aku sudah pun keluar.Alhamdulillah aku lepas untuk ke Degree.Syukur2.Walaupun rendah.Aku redha.

Petang tadi aku keluar bergambar.Sedikit sahaja yang dapat diambil.Kerana semua nya kelihatan biasa.Mungkin ada.Tapi aku belum cukup hebat untuk interpret sesuatu idea yang tidak pernah difikir orang.Hahaha.





03 June 2009

We Love Mas May 09'

Hari ini masuk hari yang ke 4 Mingguan Aluan Siswa atau lebih mimiknya orientasi bagi pelajar baru.Aku ditugaskan menjadi Media Fasilitator.Kerja aku,mengambil gambar,membuat video,berlakon dan bermacam-macam lagi.Aku bekerja di bawah CREW2 MEDTECH. SAngat best!!Many new things!!WIuuuhaaa..

Ini gambar2 mereka:Dodle yang mereka pegang direka aku.

New kidS!





Crew2


Crew2



Crew:Akak Aisyah


CMD:Syazwan semasa shooting video


Crew:Amin


Crew:Azrul



 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com