There was an error in this gadget

08 September 2011

Tangisan kucing.

4 days before I saw this cat. 2 kaki belakang die patah and beberapa tulang belakang die juga patah(ade orang campak dari atas). Nak tolong mcm susah n mayb geli cuz kucing tu sangat kotor. So just pergi kat kucing tu dan tgk die makan.

Petang semalam kucing tu ade kat floor rumah-tingkat 14 and berjalan ke rumah ak sambil mengiaw2. Ok -mmg terkejut.die seret kaki die pergi kat ak mase ak di depan die and at that time kucing tu kencing . So, time die bergerak kat ak, kesan air kencing die ade je kat floor luar rumah tu . At first ak cam nak lari, tapi ya Allah sangat kesian and yes time tu ak nangis. Takut and kesian tersangat.

Ak amik baju ak yang tersidai kat luar n angkat die bawak turun. 2 3 kali gak la fkir nak angkat kucing ni. risau die sakit . Tapi angkat jugak then, die meronta2. Decided utk angkat kejap then letak kejap. Lif flat ak tu pelik sikit so kene turun 2 tingkat baru leh gne lif. So kucing tu ikut ak turun tangge. Gigihnye kucing tu turun sambil menghempas kaki die setiap kali turun anak tangga. Ak tlong die meronta2 so biar die turun sendiri atas jagaan ak.

Sampai kat lif tekan button turun dan tunggu. kucing tu duk depan ak and baring. Mase tu yaAllah ..sapelah manusia kejam yang campak kucing ni dari tingkat atas sampai patah kaki die ni. apelah mase depan kucing ni. n seriously at that time ak nak bunuh kucing tu supaya xnk bagi die rasai hidup susah tu.tpi nak wat camne,satu hari die akan mati gak.

Mase pintu lif terbuka ramai orang, sume cam.."huhhhhh".Terkejut tgk kucing tu. ade beberape budak kecil dalam lif tu terkejut.pastu lari jauh sikit dari kucing tu.takut dan kesian. Sampai bawah bawak die keluar then die pergi . pastu ak g beli whiskies then balik2 die dah hilang..

siannye  kucing tu...
 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com