There was an error in this gadget

15 June 2009

Moleskine-alike.(updated)

Hari ini masuk minggu ke2 aku bercuti.Banyak perkara dan banyak benda yang aku sudah lakukan untuk mengelak kebosanan.Daripada membuat twister alike ,membeli majalah2 ilmiah,membeli makanan-makanan yg tidak pernah dibeli,bermain bowling,dan pelbagai lagi.Major perkara aku buat ,bosan akan hilang.Tahniah pada aku.

Baru-baru ini aku membeli sebuah notebook yang seakan-akan moleskine .Rupa,warna kulit sangat menarik.Seperti buku nota exclusive.Nama jenama monologue dan jenis untuk buku aku ini dinamakan MONOLOGUE PLATINUM.Sangat seronok menggunanya.Hahaha.

Aku beli buku nota ini adalah cuma untuk digunakan sebagai tempat contengan dan bukan membuat nota.Aku berniat untuk memiliki notebook Moleskine.Harganya menghalang aku beli.Mungkin terlalu mahal bagi aku.Tetapi setengah orang mudah untuk memiliki.Sedih untuk aku.Hahaha.

Jadi,..aku hendak kumpul duit untuk memilikinya.Wiiuuhaaa!!!





Result aku sudah pun keluar.Alhamdulillah aku lepas untuk ke Degree.Syukur2.Walaupun rendah.Aku redha.

Petang tadi aku keluar bergambar.Sedikit sahaja yang dapat diambil.Kerana semua nya kelihatan biasa.Mungkin ada.Tapi aku belum cukup hebat untuk interpret sesuatu idea yang tidak pernah difikir orang.Hahaha.





10 comments:

dreamer said...

dah beli lame dah moleskin. hoho siap cover kulit lagi~ :p

Artdeep said...

to dreamer:
haha..x la..p cam same ngan moleskine..hahaha..xde duit lagi bang..

azrul kacak said...

jadanyer...
sume mnde2 plik ko nak suker..hahaha~

mahsyar90 said...

azrul..
pelik2 pun ramai jugak yang minat moleskine tu..
kasut tu kau lukis ke?

Artdeep said...

to azrul:
hahaha...x pelik la..org je x tau..huhuhu

to mahsyar:
mahsyar memahami aku..hhehehe

yup2 ak lukis..

Syafik said...

uikhs? Template baru? Lagi? :D

Artdeep said...

to syafik:
ak akn tuka sampai dah bosan..hahahahah

AzRy SyaFiQah said...

best kah?
aku x paham
maklumlah
ak bukan tahu benda2 ni
anyway
tahniah
smoga berjumpa anda nex sem

Artdeep said...

to azry:
sgt best..a ah..jmpe ko lg..

LyanaHamka said...

lepas moleskin, Urbanscape 2009 pulak yea adib?
huu...

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com