There was an error in this gadget

29 June 2009

STE ..wow...

"Adik nak tengok seorang ke?"

Seorang lelaki dan seorang perempuan melayu datang menemui aku.Mereka memberi satu tiket free TRANSFORMERS dan juga popcorn with drink.Hahahha.Aku punya la terkejut bersama dan tambahan dengan perasaan sangat ria.


Gambar diambil ketika berada di Agrotek(STE)

TRANSFORMERS sangat best!!With all the superb actions and the 3D graphic..Wow.TRANSFORMERS sekali lagi menjadi pilihan no 1 dihati manusia.Sangat best.tambahan dengan free ticket dan juga popcorn mmg layan.

Cerita STE pula.Singkatan daripada Soaring The Eagle.No comment.Best.Makanan best dan juga kawan baru yang ramai.Haha..




Gambar bersama kumpulan TRANSFORMERS(STE PROG,my group)



Persembahan dari warga Agro sebelum membawa kambing BAKAR.


Gambar mereka mereka yang telah kenyang perut menjamah makanan special Agro.


Apple dan D-win(Dwin mencuba kain yang diberi Petronas secara percuma)


Muka zarith,Sang huwy(Poker face),belakang:Nabelle(Melantak durian je die ni),Azian


Mereka mereka yang menunggu giliran untuk mengambil makanan.



7 comments:

azaHmaeL said...

cool! aku suka gamba binatang tu (ape tah name die). weehhh. aku dah lame meninggalkan dunia ini. bila tah nak kembali :(

Nasz aka Spiderman said...

oit...
ko sme group ngn nabel ke??
tu skulmate ak dlu...
haha...
die ni kuat mkn durian ke??
hahahaha...

Artdeep said...

to azah:
hahaha..ak pun x tau menantang pe tu..hahaha..jgn tinggalkan weih..kite ni ditakdirkan untuk bersama dengan bende itu..

to nasz:
haa..lupe nak gtau ko..huhuhu..die kim salam..rindu bangat same ko..

deena said...

gambar smart~

MyNaMeIsZeFF said...

yeah kitaorang dapat faci bestt

zakri said...

binatang tu nama die sesumpah...atau sumpah-sumpah

dalam bahasa inggerisnya

curse-curse...

st*pid me..

skill dah mantap, bile nak buat photoshoot lagi?

Melongray said...

nice shot, ko pakai camera ape ha , adip?

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com