There was an error in this gadget

18 February 2009

Sold OUT !YEah!!

3 hari untuk event SoLD OUT di bawah Creative Art Festival.SOLD OUT ROCKS!!!



Banyak yang aku pelajari dalam event ini.Dari yang sukar hingga yang ringan.Dari situ aku belajar lebih kepada art thingys.Hehehe.Dari ke kamera hingga Cupcake.Sungguh seronok berkenalan dengan orang-orang art .Credit kepada budak Sold OUT ,PaperME,Gad Flisterz,Enol Monster Cube.hahaha

KOrang memang kaki art!!!!

Aku dijemput untuk membuat doodle bersama PAPERME dan lain-lain.Sungguh BEST!!Alhamdulillah ,hasil lukisan aku dipuji ramai.Hehehe.

"Eh ko x nak buat komik ke??"
"ermmm..Entah la abang,tidak hebat lagi..."

Ok,dari event ini aku pelajari sesuatu yang sangat penting.Sesibuk mana anda pelajaran jangan ditinggal.Aku belajar membahagi masa.Mungkin tidak banyak aku pick up.Tetapi,insyaAllah.Kalau ada usaha ,Allah akan bantu.






10 comments:

syeeda said...

wehhh.nak gi gak ni!! macam seronok!! nak doodling gakkk! waa..knapa lah aku bukan dak utp.hehehe

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

wah!.. best gila adib!... sure you had a good time... lucky you...
doodle?, macam kat IMViroment kat ym lak... hehe

senanya lukisan ko memang smart... gaya tersendiri, malas je nak puji sebelum ni... :P

top the pop said...

to syieda:
jangan cam2..nanti kat UK ko doodle habis2.hehehe.kan best!!!

to anas:
best juga la..pengalaman!!one more!!i got the most pujiest of all doodles..hik3...

ko nye lukisan ape case??haaaa

amer said...

lawa gilee doodling kau :)

artdeep said...

to amer:
hahaha..thx2

flisterz said...

tu la pasal. cool lah. melongray puji kot. cewah haha. lepas ni next sem kitorang takde gi intern, ko kena buat haha

artdeep said...

to flisterz:
hahaha...cam x nk la..aku x pengalaman handle event kot..so biar je..hahaha

Amer said...

ah tak boleh kena buat. aku support moral.

Zuriani Y. said...

doodle tu macam cool je

artdeep said...

to amer:
hahaha..tgkla camne..kikiki

to zuriani:
hahaha..agaknye kot..huhu

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com