There was an error in this gadget

18 January 2009

MediaTechnology Family

2 minggu aku bekerja bersama keluarga Medtech dalam program MAS2009.Tadi,aku dijemput untuk lunch bersama mereka.Katanya for appreciation.Aku berpeluang mengambil gambar bersama mereka.Tidak banyak.Cuma satu dua.Mungkin aku lari daripada menjadi fotogenik.Sebenarnya,aku jenis memilih.

Aku memang fotogenik,tetapi bergantung kepada kameraman.Kalau dia yang orang aku rapat,aku akan membuat mimik muka yang agak ekstrim.Kalau bukan,aku akan menolak.Menutup lens kamera orang itu yang aku akan buat.Huhuhu.Minta maaf kepada yang lelaki,gambar nya tidak berpeluang untuk di snap.:D







4 comments:

tintaHati said...

Kalau interested dalam bidang fotografi nape tak ambil course fotografi/ grafik design ker...why accounting? ;) soalan panas gitew...

BTW, terima kasih kerana sudi jejak blog yg bukan shooters gitew tapi ada impian and angan-angan mcm kamu. Best of luck..

top the pop said...

to tintaHati:
why ha??hmmm..klau diikutkan ..mmg mint sgt photography nie..p disebabkan ,bende nie boleh dibelaja sendiri je..just kene lebih rajin la..cari research sane sini..

eh im taking business.hu3..

ur welcome..:D

kusu said...

haha..amik ko fotografi la kat uitm :P
gamba perempuan tu macam pelik sikit je..
sebab ada bayang-bayang tu..nampak menakutkan..
wawawa..wes..zeff dah balik belum?

top the pop said...

to kusu:
bayang2 die macam pekatkan..hehehe
ak try nak HDR kan..p cam biar skerat..tu yg colour die pekat2 tu

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com