There was an error in this gadget

13 January 2009

Bershooting dengan mereka.

Tengah aku belek-belek gambar lama ,terjumpa gambar yang diambil di Ipoh.Ini merupakan minggu pertama aku mula pindah ke Perak.Aku mengajak Zeff ,Deena ,Lyana dan kakaknya ,CT dan bawal(mimik mukanya!!)hehehe.Tempat pertama kami shoot di Padang Polo.Aku memilih pukul 8 pagi untuk berada di sana.Kerana pada waktu itu ,cahaya matahari memang jelas dan cantik plus with glare.Really aweeesome!!Dalam shooting ini,aku berpeluang mengguna kamera Deena D60.Aku ingin mencuba kelainan kamera ini.Sebagai konklusi dari segi warna ,Nikon lebih menarik,yang lain seperti biasa cuma lens nya berfungsi VR.Huhuhu.Sedikit gambar-gambar yang ingin ditunjuk.


Terima kasih kepada Zeff kerana dapat mengambil gambar aku.Sukanya!!Hehehe





14 comments:

Syafik said...

niceee~. :D

top the pop said...

weeee...thx bro!!hehe

mahsyar90 said...

haha~ welcome2..
hoyeh! harap blog ni boleh cari makan..wahaha
weh..enable la annonymous ngan url tu.. :)

LyanaHamka said...

ouh.
dah tak private.

top the pop said...

to masyar:
hak3..isyaAllah..

to lyana:
dalam process lagi nie tau..hu3..

ct sakinah said...

yeay!!gamba cantik haha

deena said...

ni ke gambar dak2 terencat yg ko cakap tu?

asal dorang kiut?
:P

top the pop said...

to ct:
hahaha..nanti join la lagi..p jgn wat muke2 cover lak..(bajet cantik ah tu)

to deena:
oo..sape??yg atas sekali ke..owh..mmg pun..hehehe

azaHmaeL said...

lawa

top the pop said...

to azahmael
ahak..thx..hehehe

ct sakinah said...

wey ble plak aku cover??
hish!!
natural la!!

top the pop said...

to ct:
yeeeee..hahaha.kantoi ngan aku..weeeee

‹–…•!ŊĨ ªžhªÿªÐ•…–› said...

beautiful pic..!!

Nana said...

seronok la tgk :] nice shots, awek comel2 :]

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com