There was an error in this gadget

18 May 2009

Rabbit in UTP


Nik Bukhari kawan se'business' aku.


Coldplay New Album Give away LEFTRIGHTLEFTRIGHTLEFT !!

Hari ini ,aku dan kawan sekumpulan Ekonomi membuat persembahan mengenai Resasi Global 08-09.Aku seronok dapat ke hadapan untuk bercakap.Sudah lama aktiviti seperti ini tidak dibuat.Terima kasih diucapkan kepada MR.Azhan kerana memberi peluang kepada kami untuk tebus kembali markah peperiksaan ekonomi sebelum ini.Alhamdulillah.



Petang tadi,aku pergi memburu arnah.Maksud ku pergi menangkap gambar.Heheh.Idea ini datang selepas aku melihat beberapa manusia pergi 'memburu' arnab yang sama sebelum itu.Arnah itu kelihatan pelik.Mungkin bulunya yang agak lebat. Gambarnya dapat diambil dengan baik ,dengan menggunakan 40-150 baruku..Aku sungguh ria untuk lens ini!!Yehaaaa.Peperiksaan akhir sudah dekat...Alamak!!!!







16 comments:

azaHmaeL said...

pheeewwitt!!

lawa dow gamba!!!

psst: arnab tu pakai contact lens kaler merah ke?? ke die pinjam contact lens dr james and the gang (dlm cerita twilight? :p) kukuku

Artdeep said...

to azah:
heheh..yeah!die adelah salah satu watak sequal twilight..nanti kan kemunculan nya..hahaha..

btw,thx!hehe

MyNaMeIsZeFF said...

global resasi. apekah ituuuuuu hahaha

Artdeep said...

to zeff:
global recession dalam bahasa melayu la ..po dah...

LyanaHamka said...

salah ar.

resasi global

boo-yah

Artdeep said...

to lyana:
a ah..btul juga...nasib baik anak mr azhan ade..hehehe

deena said...

arnab curi contact lens siti!!
hahahahha.

Syafik said...

Cun~ :D

Liyana said...

lawa gambar!

Artdeep said...

to deena:
hahaha..p ct nye hijau..this one merah kot..or ct ade full range of cntctlns collection???

to syafiq:
ur welc bro!!

to liyana:
x lawa la..anyway thx..heheh

ct sakinah said...

oww...
kutuk aku terang terangan....
xpuas ati ngan mata aku??
nnti aku bli sume color utk korang!!!
haish!!
:p

HambaAllah Yang Memakmurkan said...

salam

nice blog!

taknak bubuh shoubox ka? haha..

kimi said...

adeh... tu arnab depan blik aku ke?... yg mati tuh?...


next post model letak gamba aku plak.... chait

top the pop said...

ct:
hahaha...mane de la..memuji..

hamba Allah:
hak3..thx2..

kimi:
bukan la..ni kat rumah blakang v1 tu..

Rizha. said...

wahhh~
gmbr cntik gila!
huhu.
jelez jelez!

Artdeep said...

to rizha:
haha..xde la..bese2 je kot

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com