There was an error in this gadget

13 May 2009

GOING 40-150!!

Aku terkasima sebentar setelah mendengar ucapan seorang tenaga pengajar UTP.Dia memberi bebarapa nasihat mengenai perjalan hidup dalam menghadapi alam Degree.Dan slang nya..ahhahah,ala-ala american girl dengan jenaka orang luar.Yah!Cerdik sungguh!.Tetapi kebanyakkan ucapannya yang aku dapat simpulkan adalah..bahaya.Tidak bersedia maksudnya tidak berjaya.Sekali lagi perasaan risau aku kembali terhadap markah-markah course ku.Risau tidak melepasi par.

Markah subjek bisnes untuk test 2 sudah pun dikeluarkan.Alhamdulillah.Itu yang aku dapat ucapkan.Markah seperti biasa ,tidak tinggi dan tidak rendah.Sekali lagi diucapkan terima kasih kepada Allah kerana masih memberi peluang kepada hambanya.Aku beruntung.Noktah.

"40-150mm memang cool!!"




Haha.Aku baru sahaja menerima lens baru ku.Zuiko 40-150mm F3.5-4.5.Memang best.Ia merupakan lens lama tetapi orang menganggapnya sebagai di antara lens-lens kit terbaik.Sungguh seronok!Aku punyai hajat untuk merasai lens-lens gah.Tetapi masalah wang menjadi faktor pertama aku dihalang.Hahha.




6 comments:

azaHmaeL said...

masalah wang masalah ku jua. aku mahukan macro lens hahaha tetapi harganya.... kene tunggu kerja lah jawap nyer huhuhu

Artdeep said...

to azaHmael:
heheh..tu adalah masalah kita semua..keh3..so kene buat bisnes..yehaaaa

Syafik said...

takpa. Kita guna je apa yg ada. :D
Uiks, adib. Zuiko kau boleh sumbat dekat sony aku tak? nak test racun. :p

Artdeep said...

to syafik:
hahaha..entah la..x tau lak ade extension utk sony-oly..huhuhuuh

kimi said...

oit... apsal gamba aku bg gamba bontot... seksi sgt ler....

hazyqfoto said...

wow... dah ada lens baru... best.....!!!!!!
haahahahha

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com