There was an error in this gadget

13 April 2009

Whazzup!!!

Hari ini sudah masuk sebulan aku tidak mengupdate blog.Sebabnya ketiadaan kamera.Hidupku tanpa kamera seperti laptop tiada mouse.memang boleh gunakan touchpad yg tersedia...tetapi..lain rasanya.Jadi sebegitu la kehidupan ku.Tiada gambar baru,tiada editing baru dan bermacam-macam lagi.

Baru-baru ini aku menghadiri majlis orkestra cina.Bunyian musiknya sangat hebat dan sedap untuk didengari.Aku ditugaskan untuk mengambil gambar menggunakan kamera kawan dan juga kelab.Sungguh seronok.



Cerita lain..
Kegilaan aku terhadap kasut Onitsuka Tiger sudah kembali terasa, ketiadaan wang membuatkan kasut itu tidak dapat dimiliki.Aku mengidam lama akan kasut ini.Harganya boleh dikatakan mahal ,dalam RM200++ original!Cap ayam RM40++.Kalau yang cap ayam mempunyai design yang aku inginkan,sudah lama cap ayam jadi pilihan ku.Masalahnya tiada.Huh..

Aku mahu tunjuk contoh onitsuka tiger :GRRRRR!!!





Mungkin selepas ini aku akan tumpu lagi dalam pembelajaran.Final nak dekat.Tidak lepas= Unundergraduate la aku.Hahhaha


14 comments:

Syafik said...

Hehe. Mane daa kau pegi?. Berhabuk blog ni. Fuuh~..

Artdeep said...

to Syafik:
aku berkabung...hahahhahahah

AzRy SyaFiQah said...

macam pernah ku lihat kasut tiger itu..
tp dimana ya!!
comel kot..

Artdeep said...

to azry:
huhuhu..ade je org pakai..amin pakai kot..p ak x ske yg aminnye..hahahah...yup!really cute one n pricey...!!

azaHmaeL said...

aku suke dow editing kasut tuuu!!~ teringin nak blaja editing macam tu. nampak MACAM senang tapi aku rase mcm kene teilit bebetul~ suke editing tuu mcm ala2 artcoreholics. nakkk blajaaaa~~

Artdeep said...

to azaHmael:
sebenarnye kan ..senang je..huhuhu..klau dah tau..huhu..stiap ari pun leh buat..cam naik bosan pun de..ahahhaha

azaHmaeL said...

ape kate kaw aja aku. bley??? :p the idea is there tp tataw betul ke cara tu huhuh

regards:
very-wanted-to-learn-person :P

Artdeep said...

to azahmael:

hahha..nak aja???huhuhu.ak pun ragu2..ala..byk je kan tutorial..

try nie..
http://psd.tutsplus.com

LyanaHamka said...

Aku pakai touchpad, best je.
lagi senang.
jimat usb.
:P

ct sakinah said...

wey pakai kasut cap rambutan suda...
lawa gak...
harga pon bkn rm200++
rm2++ je....
:p

Artdeep said...

to lyana:
eleh...:P

to ct:
biar laaa!!hahaha

LyanaHamka said...

okay siti.
Lawak IQ tinggi.
*roffle*
XD

crazyloveman said...

suke gambar yang bawah skali ni....
kasut???huhuhu

paraxixth said...

bro mana nak dapat harga onitsuka tiger rm 200+++ ori bro.

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com