There was an error in this gadget

20 April 2009

Padang Circle,Yehaaaaa!!

Hari yang indah ,kini makin cerah di petang hari.Alhamdulillah.Setelah lama berbincang untuk pergi bersama ke Padang Circle UTP,akhirnya jadi juga.Terima kasih kepada warga MEdtech yang sayangkan aktiviti anjuran kami.Hahahha



Warga yang hadir adalah:Zaine,Numan(Canny 400),Deena(Nikky 60),Nina(Nikky 60),Adib(Oly 410),Amin(Oly 520),Ct(Nikky 60's Share),Masyar,Faizul,Geng Trainee,Crew2,Akak-akak Medtech,Senior Crew.Ramai lagi ,tetapi lupa akan nama mereka.InsyaAllah selepas ini,akan aku list kan nama mereka dalam memori.Heheheh







3 comments:

Syafik said...

Nice shot. Aku suka tgk shot2 kau. Love the sky. Haha.

Pertanyaan :

Kalo Canon : canny
Nikon : Nikky
Olympus : Oly

Kalo sony? Haa?

:D

deena said...

kejadah nye nikky?
tak macho la.

kalau xbox ngan tiger nak panggil apa ye?
hmmm.

tiggy? xboxy?
:P

best best.
lain kali wat tempat lain pulak.bosan la tempat ni je.

Artdeep said...

to syafik:
heheh..thx2..anyway..klau sony..sonia..hahahaha

to deena:
ek eleh biar la..bukan blog ko..:P..hahahaha

Post a Comment

 
 
Copyright © KWNSekamera
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com